Opinie

Opinie - Sprzedający

 


 

Opinie - Kupujący

 


 

Dziękujemy za profesjonalną obsługę przy sprzedaży mieszkania.

Polecamy Panią Dorotę Kruk jako profesjonalistkę w zakresie sprzedaży i kupna mieszkań.

W czasie procedury Pani Dorota okazała się miłą osobą.

Ryszard Sorokosz

Elbląg dn.22.11.2019

 


 

Jesteśmy bardzo wdzięczni za wzorowe poprowadzenie spraw zakupu mieszkania

-znakomitą komunikację, wyjaśnienia i całą pomoc wokół naszej transakcji kupna.

Polecać będziemy FUTURE Nieruchomości wszystkim znajomym.

Anna Martowicz

Elbląg dn. 22.11.2019

 


 

Dziękuję za profesjonalną obsługę transakcji trwającej krótki czas.

Ponadto bardzo polecam biuro FUTURE Nieruchomości

Małgorzata Forsch

Elbląg 18.11.2019

 


 

Dziękujemy za miłą, fachową obsługę w dokonaniu zakupu mieszkania.

Polecam biuro FUTURE Nieruchomości.

Agata Urbańska

Elbląg dn.18.11.2019

 


 

Dziękuję za profesjonalną obsługę przy sprzedaży mieszkania od początku aż do przekazania nieruchomości byłam "zaopiekowana".

Koszt obsługi nie był przesadzony, a wręcz przeciwnie była to "promocyjna cena"

POLECAM PANIĄ DOROTĘ KRUK jako pośrednika.

Dorota Dudek-Dudzińska

14.12.2018

 


 

Dziękujemy serdecznie za współpracę, profesjonalne podejście do całości transakcji.

Wszystko zgodne ze stanem faktycznym.Pani pomocna w każdym względzie, wszystko pamięta i przypomina.

Zakup mieszkania to czysta przyjemność.

Katarzyna i Krzysztof Zambrzyccy

14.12.2018

 


 

Dziękujemy za miłą i bardzo profesjonalną obsługę przy sprzedaży mieszkania. 

Polecamy bardzo Panią Dorotę Kruk.

Stefan Plażuk

14.12.2018

 


 

Chcielibyśmy podziękować za profesjonalną obsługę - zakup mieszkania.

Szybko i sprawnie przebiegła transakcja. Polecam w 100% współpracę z Panią Dorotą."

Szwedowska Magdalena

 

 


 

Współpraca z p.Dorotą Kruk przebiegała w miłej atmosferze.Firma prowadzona jest w sposób profesjonalny.Fachowa i uczciwa obsługi klienta,jasne stawianie priorytetów oraz efektywne działanie firmy FUTURE doprowadziły do ostatecznego wyniku , z którego jesteśmy bardzo zadowoleni.Polecamy firmę innym osobom zainteresowanym uczciwą sprzedażą lokalu.

Barbara i Jarosław Nalińscy

15.10.2018

 


 

Dziękuję bardzo za pomoc przy kupnie domku Pani Dorocie Kruk, wykazała się pełnym profesjonalizmem i rzetelnością dzięki czemu szybko i sprawnie kupiliśmy dom.

Polecam wszystkim biuro nieruchomości Pani Doroty.

Krzykowski Adam

 

 


 

Chcielibyśmy podziękować Pani Dorocie Kruk za profesjonalną obsługę sprzedaży domku wraz z działką w okresie niespełna 1 miesiąca. 

Pani Dorota Kruk okazała się osobą bardzo miłą i kontaktową.

Zdzisław Cebula, Zofia Cebula

 


 

Chcielibyśmy podziękować za fachową obsługę przy zakupie mieszkania.

Profesjonalne pilnowanie terminów oraz sympatyczne podejście.

W bardzo szybkim czasie kupiliśmy nasze wymarzone mieszkanie.

Rafał i Aneta Czepscy

 


 

Polecamy usługi firmy "Future" oraz fachową i profesjonalną pomoc Pani Doroty Kruk, mieszkanie sprzedaliśmy i kupiliśmy w ekspresowym tempie z pełną pomocą i zaangażowaniem biura.

Marek i Teresa Jaroszewicz

 


 

Dziękuję za pomoc w zakupie mieszkania. Pani Dorota szybko i sprawnie pomogła dopełnić wszelkich formalności oraz zadbała o to, aby obie strony transakcji były zadowolone. Polecam usługi Future Nieruchomości.

Marcin Kopczyński

 


 

 

Pani Dorota profesjonalnie traktuje klienta, jasno, rzeczowo z kulturą osobistą wyjaśnia wątpliwości, działa sprawnie.

Biuro jest godne zaufania.

Dziękuje za współpracę i polecam Panią Dorotę jako pośrednika.

Ewa Woźniak

 


 

 

Bardzo chcę podziękować dla firmy FUTURE za szybkie i sprawne załatwienie spraw związanych z kupnem mieszkania.

Prokop

 

 

 


 

   

FIRMA FUTURE NIERUCHOMOŚCI 
RZETELNA I SZYBKA OBSŁUGA
KONKRETNA POMOC W DORADZTWIE I OTRZYMANIU KREDYTU PRACUJĄCA Z EKSPERTAMI DS.KREDYTU
KUPILIŚMY MIESZKANIE PRZEZ POŚREDNICTWO PANI DOROTY KRUK Z CZEGO JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI
SERDECZNIE POLECAMY


AGNIESZKA, PAWEL ROGALA